Legetøj

Luk filter
 
 •  
af til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
5 af 5
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Bruder Cat Kompaktlader
Bruder Cat Kompaktlader
Bruder Cat Kompaktlader Henvisninger fra producenten • Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. • Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. • Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast. som...
309,00 kr. *
Bruder MB Arocs lastbil med container & Schaeff HR16 mini gravemaskine
Bruder MB Arocs lastbil med container & Schaeff...
Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Produceret i Tyskland af høj...
479,00 kr. *
Bruder MAN TGS Abschlepp-LKW mit Roadster und Light & Sound Module
Bruder MAN TGS Abschlepp-LKW mit Roadster und...
Bruder MAN TGS Bjærgningskøretøj med Roadster og Light & Sound Module Henvisninger fra producenten • Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. • Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. •...
Indhold 1
559,00 kr. *
Bruder Gelenkradlader
Bruder Gelenkradlader
Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Mål: B170xH177xL670 mm Målestok 1:16
Indhold 1
209,00 kr. *
Bruder Mobilbagger
Bruder Mobilbagger
Bruder Mobilbagger Henvisninger fra producenten • Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. • Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. • Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast. som...
Indhold 1
209,00 kr. *
Bruder MACK Granite Tømmertransportvogn med lastekran, gribearm & 3 træstammer
Bruder MACK Granite Tømmertransportvogn med...
Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. Produceret i Tyskland af høj...
Indhold 1
449,00 kr. *
bworld Scrambler motorcykel værksted
bworld Scrambler motorcykel værksted
Anbefalet alder: egnet fra 4 år som legetøj til inden- og udendørs Kompatibel med figurer Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast
Indhold 1 stk.
261,55 kr. *
Bruder Land Rover Defender Politivogn, Hestetrailer, Hest og Politmand
Bruder Land Rover Defender Politivogn,...
Henvisninger fra producenten Målestok 1:16 Mål: B138xH153xL280 mm og hestetrailer B147xH185xL340 mm Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 4 år
479,00 kr. *
Bruder bworld beridt Politi, Hest og Politimand
Bruder bworld beridt Politi, Hest og Politimand
bworld beridt Politi, Hest og Politimand Henvisninger fra producenten Målestok 1:16 Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 4 år
Indhold 1 stk.
209,00 kr. *
Bruder bworld Brandstation med Land Rover Defender og Brandmand
Bruder bworld Brandstation med Land Rover...
Henvisninger fra producenten Målestok 1:16 Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 4 år
Indhold 1 stk.
379,00 kr. *
Bruder bworld Scrambler Ducati Politi-Motorcykel og Politimand
Bruder bworld Scrambler Ducati...
Henvisninger fra producenten Målestok 1:16 Mål: B65xH85xL145 mm Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 4 år
199,00 kr. *
Bruder kroglift trailer til traktorer
Bruder kroglift trailer til traktorer
Henvisninger fra producenten: Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Produceret i Tyskland af høj...
389,00 kr. *
Bruder Rendegraver JCB 5CX eco
Bruder Rendegraver JCB 5CX eco
Henvisninger fra producenten Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast, som f.eks. ABS. Størrelsesforhold:...
Indhold 1 stk.
369,00 kr. *
Bruder Wannenkippanhänger mit Automatikrückwand
Bruder Wannenkippanhänger mit Automatikrückwand
Bruder Tippevogn med automatisk bagvæg Henvisninger fra producenten • Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. • Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. • Produceret i Tyskland af høj...
Indhold 1
169,00 kr. *
Bruder Joskin Tipvogn
Bruder Joskin Tipvogn
Information - bagklap kan åbnes og sættes i fatlåste positioner - korn luge kan åbnes - støtteben kan køre op/ned - vognen kan tippes Passer til alle traktorer i Profi serien (2000, 2100 og 3000 serien) - Serie: Profi - Målestok: 1:16...
Indhold 1 stk.
199,00 kr. *
Bruder Land Rover Defender med trailer, Scrambler Ducati Full Throttle og driver
Bruder Land Rover Defender med trailer,...
Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast Kompatibel med figurer 1:16 skala Mål: Land Rover L555xB150xH153, Trailer L145xB62xH85 mm
Indhold 1 stk.
465,00 kr. *
Bruder Stort springbanesæt med rytter
Bruder Stort springbanesæt med rytter
Springning er en af paradedisciplinerne inden for hestesport. Sættet indeholder alt det, der skal til for at skabe en ægte springbane: mur, oxer og Cavaletti-forhindringer. Springbanen dekoreres med hækelementer og plantekummer....
Indhold 1 stk.
269,00 kr. *
Case IH Optum 300 CVX med fortråd + balletransport trailer
Case IH Optum 300 CVX med fortråd +...
Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Kompatibel med figurer Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast 1:16 skala
Indhold 1 stk.
492,65 kr. *
bworld Scrambler Ducati politi-motorcykel
bworld Scrambler Ducati politi-motorcykel
Politi i korrekt motorcykeluniform, hjelm og handsker Motorcykel med styrbar forgaffel, fjederbelastet svingarm bagpå og udfoldeligt sidestativ Kompatibel med figurer Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og...
Indhold 1 stk.
149,00 kr. *
Bruder Claas Snitter Jaguar 900
Bruder Claas Snitter Jaguar 900
Information - afgangsrør kan foldes ud - motorhjelm kan åbnes - aftagelig skær Serie/størrelse Serie: Profi Mål: B325xH220xL450 cm Målestok: 1:16 Henvisninger fra producenten Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges....
Indhold 1 stk.
359,00 kr. *
Bruder CAT Kompakt Kædelader
Bruder CAT Kompakt Kædelader
Bruder CAT Kompakt Kædelader Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug....
Indhold 1 stk.
169,00 kr. *
Bruder CAT Bulldozer
Bruder CAT Bulldozer
Bruder CAT Bulldozer Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. Produceret...
Indhold 1 stk.
339,00 kr. *
Bruder CAT Sporlæsser
Bruder CAT Sporlæsser
Bruder CAT Sporlæsser Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug....
Indhold 1 stk.
329,00 kr. *
Bruder Kompaktor med dozerblad og tromle
Bruder Kompaktor med dozerblad og tromle
Bruder Kompaktor med dozerblad og tromle Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og...
Indhold 1 stk.
329,00 kr. *
Bruder RAM 2500 Politi Pickup med politibetjent
Bruder RAM 2500 Politi Pickup med politibetjent
Bruder RAM 2500 Politi Pickup med politibetjent Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden-...
Indhold 1 stk.
349,00 kr. *
Bruder John Deere 1270G Harvester med 1 træstamme
Bruder John Deere 1270G Harvester med 1 træstamme
Bruder John Deere 1270G Harvester med 1 træstamme Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden-...
Indhold 1 stk.
429,00 kr. *
Bruder JCB 4CX Gravemaskine
Bruder JCB 4CX Gravemaskine
Bruder JCB 4CX Gravemaskine Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug....
Indhold 1 stk.
339,00 kr. *
Bruder Liebherr Rendegraver
Bruder Liebherr Rendegraver
Bruder Liebherr Rendegraver Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug....
Indhold 1 stk.
189,00 kr. *
Bruder CAT Kompaktgelenkradlader
Bruder CAT Kompaktgelenkradlader
Bruder CAT Kompaktgelenkradlader Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og...
Indhold 1 stk.
189,00 kr. *
Bruder Land Rover Defender Station Wagon med skovfoged og hund
Bruder Land Rover Defender Station Wagon med...
Bruder Land Rover Defender Station Wagon med skovfoged og hund Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som...
Indhold 1 stk.
329,00 kr. *
Bruder Jeep Wrangler Unlimited med Mountainbike og cyklist
Bruder Jeep Wrangler Unlimited med Mountainbike...
Bruder Jeep Wrangler Unlimited med Mountainbike og cyklist Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj...
Indhold 1 stk.
329,00 kr. *
Bruder Politi-Quad med Politikvinde og udstyr
Bruder Politi-Quad med Politikvinde og udstyr
Mål: B93xH93xL160 mm Serie: bWorld Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder. Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og...
Indhold 1 stk.
189,00 kr. *
Bruder Ballewrapper med 2 baller sort/brun
Bruder Ballewrapper med 2 baller sort/brun
Henvisninger fra producenten Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 4 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug. Produceret i Tyskland af høj kvalitets plast. Målestok 1:16
Indhold 1 stk.
179,00 kr. *
Bruder bworld John Deere Rideplæneklipper med anhænger og gartner
Bruder bworld John Deere Rideplæneklipper med...
Bruder bworld John Deere motorplæneklipper med anhænger og gartner Henvisninger fra producenten: Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som...
Indhold 1 stk.
229,00 kr. *
Bruder Pottinger Jumbo 6600 Profiline
Bruder Pottinger Jumbo 6600 Profiline
Information Vognkasse: - aftageligt tag bøjle og -reb - bevægelig valse under køredrift - bagklappe kan åbnes - klapbar støttefod - sidedør kan åbnes og med foldbar stige Understel: - profildæk - Made in Germany - Målestok 1:16...
Indhold 1 stk.
309,00 kr. *
Bruder Claas Disco 3050 FC Plus
Bruder Claas Disco 3050 FC Plus
Information Vognkasse: - pendul monteret græsklipper - frontgræsklipper kan løftes individuelt og afmonteres - Målestok 1:16 Henvisninger fra producenten Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges. Anbefalet alder: fra 3 år,...
Indhold 1 stk.
119,00 kr. *
Bruder Roadster med 1 Chauffør
Bruder Roadster med 1 Chauffør
Henvisninger fra producenten: • Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder • Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug • Produceret i Tyskland af...
Indhold 1 stk.
229,00 kr. *
Bruder Roadster mit 1 Rennrad und Radfahrerin
Bruder Roadster mit 1 Rennrad und Radfahrerin
BRUDER Roadster mit 1 Rennrad und Radfahrerin Artikelbeschreibung: Fahrradfahren erlebt einen breiten Zuspruch. Für viele Menschen bedeutet dieser Sport Erholung vom stressigen Alltag draußen in der Natur. Auch bei Bruder macht sich der...
Indhold 1 stk.
279,00 kr. *
Mercedes-Benz Arocs dumper til halvpipe
Mercedes-Benz Arocs dumper til halvpipe
Mercedes-Benz Arocs dumper til halvpipe Henvisninger fra producenten: Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og...
Indhold 1 stk.
399,00 kr. *
Bruder MAN TGS Tankwagen
Bruder MAN TGS Tankwagen
MAN TGS Tankwagen Artikelbeschreibung: Der MAN TGS ist der perfekte Allrounder für Baustelle, Fernverkehr und Nahverteilung. Robust gebaut, mit durchzugsstarken Motoren ausgestattet und mit einer überdurchschnittlichen Nutzlast ist...
Indhold 1 stk.
379,00 kr. *
Bruder bworld Politimand med hund
Bruder bworld Politimand med hund
bworld Politimand med hund Henvisninger fra producenten: Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år, egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug...
Indhold 1 stk.
179,00 kr. *
Bruder bworld Gärtner mit Rasenmäher und Gartengeräten
Bruder bworld Gärtner mit Rasenmäher und...
Bruder bworld Gärtner m/Rasenmäher Artikelbeschreibung: Die Aufgaben des Garten und Landschafts-Gärtners sind vielschichtig. Hecken und Bäume schneiden, Beete pflegen und Rasen mähen sind nur einige der Aufgaben. Er sorgt dafür, dass...
Indhold 1 stk.
14,70 kr. *
Bruder bworld Mountainbike mit Radfahrerin
Bruder bworld Mountainbike mit Radfahrerin
Bruder bworld Mountainbike mit Radfahrerin Artikelbeschreibung: Fahrradfahren erlebt wieder breiten Zuspruch. Für viele Menschen bedeutet dieser Sport Erholung vom stressigen Alltag draußen in der Natur. Auch bei BRUDER macht sich der...
Indhold 1 stk.
189,00 kr. *
Bruder Roadster
Bruder Roadster
Henvisninger fra producenten Forsigtig! Ikke egnet til børn under 36 måneder Fare for kvælning på grund af små dele som kan sluges Anbefalet alder: fra 3 år egnet som legetøj til uden- og indendørsbrug Produceret i Tyskland af høj...
Indhold 1 stk.
179,00 kr. *
5 af 5

Sidst vist