Fragtfri levering fra 142 kr. | 14 dages fortrydelsesret | Levering indenfor 3-4 hverdage**

Olewo gulerods-piller med olie til heste, 10 kg

409,00 kr.*

Indhold: 10 kg (40,90 kr.* / 1 kg)

Tilgængelig, leveringstid: 1-5 Tage

Varenummer: 301561409
EAN: 4019995104996
Forsendelses vægt: 10,20 kg
Produktinformation "Olewo gulerods-piller med olie til heste, 10 kg"

Et ideellt og let tilsætningsfoder til heste - ikke kun når der er behov for en meningsfuld og lagres alternativ til frisk gulerod.

Det rene naturprodukt består af 90% gulerod og 10% sojaolie. Pillerne (6mm) leverer et ideelt energi-protein-forhold og et meget højt indhold af naturligt betacaroten (Provitamin A), samt mineraler og bioaktive stoffer.

1 kg Olewo gulerrods-piller med olie svarer til ca. 13-15 kg friske gulerødder.


Digestive erstatning for friske gulerødder
I modsætning til de friske produkter er holdbarheden på mindst 10 måneder uden tab af næringsstoffer! Pectinerne, fyldstoffet fra guleroden, bliver gennem den tekniske behandling lettere aktiveret:

- for at regulere fordøjelsen forsigtigt
- for at undgå forsuring
- at virke beskyttende af slimhinden

Olewo gulerods-piller med olie er værdifulde for den enkelte hest og garanteret testet i laboratorium, med lav nitrat indhold og snavs:
- om vinteren fodring med en ”naturlig vitamin leverandør”
- til fritid-, sport- og avlsheste
- til at forbedre sædkvaliteten ved hingste
- ved overvægtige ponyer og heste som et let, lav-protein fodertilskud
- til tarm regulering ved diarré problemer især hos unge heste
- til forbedrelse og understøttelse af pels glans og pels tæthed
- som biostofrig infektions beskyttelse med let orm drivende effekt
- for ældre heste od heste under regenerering som appetitvækkende tilsætning
- som vellidt basisfoder til bitter medicin.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Se flere produkter fra Olewo

Tip
Olewo Gulerods-Chips til gnaver, 10 kg
389,00 kr.*
Olewo gulerods-piller med olie til heste, 4 kg
239,00 kr.*
Olewo gulerods-piller til hunde, 2,5 kg
229,00 kr.*
Olewo rødbeder-chips, 1 kg
229,00 kr.*

Lignende produkter

Tip
Olewo Gulerods-Chips til gnaver, 10 kg
Et naturligt produkt fremstillet af 100% gulerødder uden tilsætning af foder olie. Olewo gulerods-chips er takket være deres særlige sødme et ideelt supplement som appetitvækkende foder og en naturlig, lavenergi-vitamintilskud til grovfoder.Olewo gulerods-chips anbefales som fodertilskud, hvis:- egne rationer om vinteren leverer utilstrækkelige vitaminer- regenerering af gamle eller svage heste skal støttes- lakterende og drægtige hopper uden græsning har brug for naturlig vitamintilskud med naturlig beta-caroten- hvis robuste heste har brug for en velsmagende, men let foder supplering
389,00 kr.*
Olewo ris flager til hunde, 3 kg
Olewo ris flager er et let fordøjeligt fodertilskud til fodring med fersk kød eller til sensible og ældre hunde. Flagerne er lavet af ren ris uden tilsætningsstoffer, hvormed de ikke mister deres mættende og drænende virkning. Mineraler såsom jern, kalium, magnesium og zink forbliver i kornet. 1 kg ris svarer ca. 1 kg risflager. Det er grunden til at risflager oftes gerne fodres til regulering af stofskiftet med lavt kalorie- og proteinindhold.
219,00 kr.*
Olewo gulerods-piller til hunde, 2,5 kg
Et værdifuldt fodermiddel til alle hunde, gnavere, katte og fugle som et 100% naturprodukt i 100 g indeholder næringsstoffer og aktive ingredienser af ca. 1 kg friske gulerødder. Olewo gulerods-piller anbefales: - ved tarmlidelser til forebyggelse af diarré som en naturlig infektionsbeskyttelse - til hunde ved pelsskifte - til bedre hud glans og tættere pels eller fjer - til mørk pigmenterede dyr som naturlig forbedring af pelsfarven - til drægtige og diegivende hunde ved et øget krav af vitaminer - til at forbedre immunforsvaret og slimhinder beskyttelsen hos ældre dyr - for at stimulere appetitten - som fiberholdig foder til overvægtige dyr under en kostplan - til sport- og udstillingshunde for regulering ved stress-induceret blød afføring - til at styrke kroppens forsvar
229,00 kr.*